Beach aréna pro školy

Svaz plážových sportů ve spolupráci s MČ Praha 5, MČ Praha 13 a FAČR nabízí pro školy využívání sportovního areálu ZDARMA. Součástí areálu jsou 3 plážové hřiště (1x velké a 2x malé) a multifunkční hřiště s vybavením. Důležitá je rezervace sportoviště, aby se nestalo, že se zde potká více zájemců. Proto je připraven rezervační systém, kde je možné hodiny rezervovat https://beach-arena.isportsystem.cz/. Případně nám napište na e-mail: info@beach-arena.cz.

 

Prostory areálu jsou určeny k provozování sportovních aktivit, zejména pak k plážovým a dalším outdoorových sportům. Lze provozovat např. fotbal, volejbal, házenou, ragby, frisbee, fitness cvičení, sportovní hry, aerobic a další sporty. V areálu je možno pořádat také další nesportovní aktivity po dohodě s provozovatelem. Návštěvníci se řídí provozním řádem areálu a dodržují jeho pravidla. Návštěvníci využívají areál na vlastní nebezpečí. Osoby mladší 15 let využívají areál jen pod dohledem zletilé osoby.

V případě zájmu dětí o trénování v písku je možné využít pravidelné tréninky. Více informací zde – https://beach-arena.cz/2022/01/29/beach-krouzek-od-dubna-2022/.

 

                     

 

Vaše dotazy ohledně tréninků či kempů nám posílejte na info@beach-arena.cz.