Akademie 2024

Beach akademie plážového fotbalu vznikla v roce 2022 díky možnosti využívat vlastní areál v Radlické ulici na Praze 5, vedle Galerie Butovice. O co se jedná, to se vám budeme snažit přiblížit v následujících řádcích.

 

PŘEDBĚŽNĚ SE PŘIHLÁSIT MŮŽETE ZDE

Závazné přihlášení je možné zde v odkazu beach-arena.isportsystem.cz v sekci AKADEMIE.


Kde hrajeme:

Svaz plážových sportů z.s.
Kde: www.beach-arena.cz, Radlická, Praha 5
Kdy: úterý a středa od 2. 4. 2024 do 26. 6. 2024
V kolik: od 16:00 do 19:00 hodin dle kategorie

Plakát:

 

Termín:

2. 4. – 26. 6. 2024

 

Určeno pro:

Kategorie ve věku 9-11 let
Kategorie ve věku 12-15 let
Kategorie ve věku nad 15 let

 

Cena:

180 Kč / tréninková jednotka

 

Platba:

Platba přes rezervační systém, případně zašlete částku účet číslo 107-4027450237 / 0100. Jako variabilní symbol uveďte telefonní číslo a do zprávy pro příjemce napište jméno a příjmení.

 

Proč se přihlásit:

Tréninky vám ukáží odlišnosti, se kterými se na běžném povrchu nesetkáte. To je nicméně přínosem, protože získáte nejen lepší stabilitu a budete stále připraveni kontrolovat míč, ale také díky hře naboso získáte lepší cit pro míč. Vyzkoušíte si jiný pohyb, který zapojí do hry jiné svaly, než jste zvyklí, a při pravidelném tréninku získáte výbušnost, rychlost a odrazovou sílu. Toto vše se dá samozřejmě naučit i při běžném tréninku, ale proč nevyužít jiný způsob, který je nejen zajímavý, ale především zábavný. A co si budeme povídat, určitě si raději dáte intenzivní trénink v písku než několik dávek kilometrů v teniskách.

Co s sebou:

tepláky, mikinu, šusťákovou bundu, kraťasy, sportovní obuv – dle aktuálního počasí
plastovou lahev na pití, pokrývku hlavy, osušku

 

Chcete vědět více, kontaktujte nás:

e-mailem: info@beach-arena.cz

 


 


    PŘEDBĚŽNÝ ZÁJEM O ÚČAST NA KROUŽKU

    .

    ...

     


    Plážový fotbal spadá po organizaci FIFA a je ve světě velmi populární a hraje ho přes 100 národních týmů v mužské kategorii a přes 20 týmů v ženské kategorii. Jsme velmi rádi, že máme zastoupení v obou kategoriích a každoročně se účastníme mezinárodních akcí. Mezi nejznámější fotbalisty, kteří si plážový fotbal aktivně vyzkoušeli, patří v zahraničí Eric Cantona, Zico, Diego Maradona jr. U nás to pak byli Jan Koller, Radek Šírl, Miroslav Miller a mnoho dalších vynikajících fotbalistů a futsalistů. Jsme rádi, že i v České republice existuje hřiště, které se může využívat kdykoliv po celý týden. Ve spolupráci s našimi trenéry máme připravenu výuku na písku pro děti i dospělé. Hrát plážový fotbal lze nejen v jakémkoliv věku, ale díky povrchu jej lze využívat i jako rehabilitace po zranění, což je možné vidět u většiny vrcholových sportovců, kteří se vrací do zápasového rytmu.

    Pokud vám připadaly předchozí řádky zajímavé, rádi vás v přivítáme v beach-areně a připravíme na sezónu fotbalu, futsalu či jiného sportu, který aktivně provozujete. Nyní můžeme i my nabídnout možnost se dále rozvíjet při plážovém fotbale. A protože jsme letní sport, pak konkurence v našem prostředí není velká, a právě proto je možné plážový fotbal hrát nejen jako doplněk, ale i jako hlavní sport. Pokud budete šikovní, můžete s partou kamarádů hrát plážové turnaje, poháry, ale lze se probojovat i do nejvyšší soutěže a zkusit se probojovat do některého týmu Fortuna Beach Soccer ligy. A to není vše, již existuje i plážová Liga mistrů, která se koná každoročně a Česká republika má v něm také zastoupení. A to je již krůček od toho, abyste navlékli reprezentační dres. Nemyslete si, není to pohádka, mnoho současných hráček a hráčů začínala stejně a vedle reprezentace hrají fotbal nebo futsal v krajských přeborech či níže. Je jen na vás, jak vás plážový fotbal chytne a jak moc se budete se chtít zapojit. My rádi uvítáme všechny zájemce, ať jsou to ženy, anebo muži.